Afhaalautomaat: het gemak van afhalen wanneer het u uitkomt, 24/7. – Apotheek De Quirijnstok – Tilburg

Apotheek De Quirijnstok

Franz Lisztstraat 6
5011RC Tilburg

Tel: 013-4555933
Fax: 013-4557516
E-mail: info@apotheekdequirijnstok.nl

Afhaalautomaat: het gemak van afhalen wanneer het u uitkomt, 24/7.

Wij beschikken over twee afhaalautomaten, u kunt kiezen waar en wanneer u uw medicijnen ophaalt.

 • Apotheek Klijsen, Beerthovenlaan 338, 5011 LN Tilburg
 • Huisartsenpraktijk Stokhasselt, Scarlattistraat 8, 5049 GB Tilburg

Wij kunnen al uw medicatie in de afhaalautomaat plaatsen met uitzonder van koelkastproducten en zeer grote verpakkingen. Krijgt u een geneesmiddel voor de eerste keer dan bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn. Daarna leggen wij het klaar in de afhaalautomaat.

Voordelen van de afhaalautomaat
De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Hoe werkt het?

  1.  Aanmelden
   Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina geeft u aan dat u gebruik wilt maken van onze afhaalautomaat. Vergeet hierbij niet uw mobiele telefoonnummer en/of e-mailadres te vermelden. Alleen met deze informatie kunnen wij u berichten dat uw medicijnen klaar staan.
  2.  Ontvangen Afhaalcode
   U heeft uw medicijnen besteld via uw (huis)arts, herhaaltelefoon of onze website. Op het moment dat uw medicijnen klaar staan in de Afhaalautomaat, dan ontvangt u een SMS-bericht met daarin uw afhaalcode. Deze code blijft 72 uur actief. Daarna vervalt de code en worden uw medicijnen uit de afhaalautomaat gehaald. Uw medicijnen kunt u dan ophalen in de apotheek.
  3. Medicijnen afhalen
   Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Volg de instructies op het scherm van de afhaalautomaat. Met de afhaalcode kunt u maar één keer het afhaalvak openen. Let erop dat u alle medicijnen uit het afhaalvak meeneemt, u bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor.Wilt u nog een filmpje bekijken hoe het werkt, klik dan hier
  4. Wat kan er niet via de Afhaalautomaat?
   De Afhaalautomaat is niet geschikt voor de onderstaande producten. Deze staan voor u klaar in de apotheek.

    • Koelkastartikelen
    • Grote verpakkingen
  5. Aanmeldformulier
   Klik hier voor het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier sturen naar/afgeven in uw apotheek. Uiteraard kunt u het aanmeldformulier ook mailen naar ons, op de homepage van onze website vindt u het emailadres.